/ NOVA
Звездите грабнаха втора победа в Кухнята на Ада и остават в пълен състав
Отборът на жените се провали в седмичното кулинарно изпитание с караваните на Hell’s Kitchen. Те не успяха да победят мъжете в съревнованието за приготвяне на перфектната баница на фестивала в село Световрачене. Загубата на дамите означава, че ще прекарат седмица, лишена от удобства и лични вещи.

Победата на мъжете значително повдигна духа и настроението в отбора им. Те най-накрая получиха багажа и личните си принадлежности обратно. Въпреки еуфорията обаче, мъжете не успяха да победят звездния отбор. Двата тима имаха задача да приготвят любимата си закуска от детството. Златните блеснаха с рецепти, вдъхновени от техните баби и майки, и се спасиха от елиминация.

Изпитанието не мина без напрежение между златните и сините. Младият хоби готвач Керан, завършил класически балет в Националното училище за танцови изкуства, провокира бившия командос от “Игри на волята” Пеньо Гатевски - Гатьо. Керан използва обръщението “амазонка”, което събуди у Гатьо неприятни спомени за най-тежкия момент от участието му в екстремното риалити. В кухнята се наложи да влезе шеф Виктор Ангелов, който въдвори ред.

В следващия епизод жените ще трябва да се явят на поправителен изпит, а представянето на част от тях силно ще разочарова шеф Ангелов. След вечерната резервацията обаче застрашени от елиминация ще има и от двата отбора.

Кой ще е следващият кулинар, който ще напусне Кухнята на Ада?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в сряда, 28 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok.
NOVA PR