Жената-чудо - истинският модел за подражание в Батман срещу Супермен
Жената-чудо - истинският модел за подражание в Батман срещу Супермен / Guliver/Getty Images

Дългоочакваният блокбъстър "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" ще сблъска двама иконични супергерои. Героят на Жената чудо обаче е истинският модел за подражание за младежите, заяви актрисата в ролята Гал Гадот.

Бившата Мис Израел, която сега е на 30 години, никога не е планирала да стане актриса, но сега е благододарна да разкаже "невероятната история" на Жената-чудо.

"Имам 4-годишна дъщеря и тя обожава принцеси. В същото време, тя ми казва - "Принцесата е толкова слаба - тя заспива, принцът идва, спасява я и я целува и той е героят". Много се радвам, че ще разкажа историята на Жената-чудо. Тя е важна и за момичета, и за момчета, които да имат женски супергерой, на който да се възхищават", сподели Гал Гадот пред репортери в Лос Анджелис.

Пуснаха новия трейлър на филма „Батман срещу Супермен”

Бен Афлек ще е новият Батман, докато Хенри Кейвил влиза в ролята на Супермен. Това е първият общ филм на героите от комиксите на "DC", който ще бъде последван от "Лигата на справедливостта" и "Жената-чудо", в който героинята на Гадот ще има централна роля.

Гал Гадот от "Бързи и яростни" ще е Жената чудо в „Батман срещу Супермен”

В "Батман срещу Супермен" тъмният рицар от Готъм решава да отпътува за друг въображаем град - Метрополис, където да се превърне в коректив на свръхсилния Супермен. В същия момент, човечеството бива изправено пред нова свръхзаплаха.

В ролята на ексцентричния злодей Лекс Лутър влиза Джеси Айзенберг, докато любимата на Супермен - Лоис Лейн - ще бъде изиграна от Ейми Адамс.

Режисьор на лентата е Зак Снайдер, най-познат с друг филм по комикси - спартанската сага "300" от 2007 г. Международната премиера на лентата е на 25 март.

Източник: БГНЕС