/ screenshot/YouTube
Норул Махджабин Хасан от град Орландо, щата Флорида, възнамерява да се омъжи за играта Тетрис, след като прекъсна дългогодишната си връзка с калкулатор на име Пиер, пише в. "Метро".
 
20-годишната дама дори се преименувала на Фрактал Тетрис Хуракан. Американката с азиатски корени стартирала връзката си с Тетрис през септември 2016 г.

Сега тя прекарва с играта по 12 часа на ден, като се забавлява с нея на различни сайтове, на смартфона си и на конзолата си "Геймбой". Девойката обича да докосва копчетата й и я прибирала в леглото си.
 

Фрактал е затрупана с тематични предмети, свързани с Тетрис. Някои от тях са любимата й възглавница и нощната й лампа. В сайта "Спринт" тя е завършвала играта с най-доброто си постижение - 49,53 секунди.
 

Във физически план Фрактал изпитва същото удовлетворение от Тетрис, каквото другите постигат чрез романтична връзка. Веднага след като се дипломира, девойката възнамерява да се омъжи за конзолата си.
 

Преди това ексцентричната дама поддържала дългогодишна връзка с калкулатора Пиер, кръстен на името на математика Пиер дьо Ферма. Но тяхната идилия приключила, след като Фрактал предизвикала късо съединение на машинката и я намокрила при почистване.
 
Бъдещата булка е голям фен на математиката. Преди Пиер, тя си имала вземане-даване с осцилоскоп на име Бракстън.
БТА