Здравейте, аз съм Жана Бергендорф - певица, майка, бунтар по природа. Наричат ме скандална, но не съм чудовище. Аз съм музика - пея, когато съм щастлива, пея, когато съм тъжна. В музиката си давам душата. Обичам в нея да има свобода, обичам и рока, заради бунта. Пея все едно никой не ме слуша и живея все едно никой не ме гледа that's it.

След раждането на сина ми победата в X Factor е най-емоционалното нещо, което ми се е случвало. Малко преди това изгубих гласа си, имах четири кисти на щитовидна жлеза и тежах 110 килограма. С огромни усилия успях да преодолея всичко това и да продължа живота си.

Кариерата ми тръгна стремглаво нагоре, имах хит след хит, взимах награди, станах звезда и усетих любовта на феновете. Но аз никога не съм била от хората, които имат спокоен живот. Сякаш адреналинът ме храни, кара ме да живея на ръба и ражда крайности.

Правила съм грешки, била съм слаба, никой не ми го прости. Повалиха ме, мачкаха ме и ме изкараха едва ли не чудовище. Усетих много злоба и жестокост, но като че ли успях да превъзмогна всичко. Простила съм и не искам да се връщам назад. Обичам да се боря, но една от най-трудните ми битки в живота е да мълча. Много често съм неприятно искрена и ми е трудно да бъда фалшива. Излизам и казвам: не ми пука, това съм аз. Лишена съм от чувство за самосъхранение. Аз съм адреналин. Дори да се нараня, пак скачам. Ако не рискуваш, няма как да спечелиш. Влизам във VIP Brother, за да покажа истинската Жана. Онази лудата, бунтарката, лошата, диването - това е Жана Бергендорф... за момента. Аз влизам в Къщата, за да победя, защото мога и искам!

Жана Бергендорф във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)
netinfo