Зендая се наслаждава на летни страсти и горещи свалки с друга млада и изгряваща звезда - 25-годишният Том Холанд. Наскоро двамата бяха уловени от папараците в  доста интимна ситуация. Веднага тръгнаха слухове, че двамата са официално новата светска двойка на сезона, пише каналът "Cool News" във vbox7.

24-годишната актриса и Том бяха уловени да се целуват в колата му. Последва лавина от реакции в мрежата, след като снимките обиколиха всички онлайн таблоиди и заваляха въпроси. Кадрите са направени в Лос Анджелиси и си личи, че Зендая и Том се наслаждават на времето, което прекарват заедно, а срещата е преминала повече от гладко, ако съдим само по снимките.
 
Източници за "Дейли мейл" казват, че Зендая и Том започнали да се виждат по време на снимките на "Спайдърмен" и са били доста внимателни, защото не искали да правят връзката си публична, но това няма как да се случи, когато пътуват в една кола по улиците на Лос Анджелис, където папараците дебнат за точните моменти. Слухове, че двамата имат връзка, започнаха още през 2017 г., но звездите отричаха, че между тях има нещо повече от приятелство. На този етап двамата не са потвърдили нищи, но по всичко личи, че са влюбени.