Зейн Малик иска да се пробва в модата
Зейн Малик иска да се пробва в модата / снимки: Guliver/Getty Images

Носят се слухове, че бившата звезда от момчешката банда "Уан дайрекшън" Зейн Малик е готов да опита силите си в света на модата, съобщи Контактмязък.

Той бил склонен да сключи договор с голяма модна къща. 22-годишният певец напусна "Уан дайрекшън" през март и изглежда би искал да пробие в света на модата, макар за него музиката да си остава приоритет.

"Зейн винаги е бил много креативен и интровертен - заяви източник, цитиран от в. "Сън". - Той експериментира с различни стилове в облеклото си, докато беше член на "Уан дайрекшън". Това предизвика интереса на редица модни къщи. Малик остава обвързан с музиката и в бъдеще, но интересът му към модата е повече от хоби. Целта му в дъгосрочен план може да е да сключи доходоносен договор с голяма модна къща."

Наскоро се заговори, че той възнамерява да се пробва като театрален актьор. "Всички очакват Зейн да поеме по някакъв път, след като напусна "Уан дайрекшън" - поясни източникът. - . Хора в обкръжението му са разговаряли с организаторите на поредното издание на 24-часовите спектакли на Бродуей, настоявайки да му бъде поверена епизодична роля, която не изисква големи актьорски способности. Така ще може да се поддържа имиджът му в Америка."

Зейн Малик иска да се пробва в модата
netinfo

Източник: БТА