Завръщането на супермоделите Крофорд, Шифър и Кембъл (СНИМКИ)
Завръщането на супермоделите Крофорд, Шифър и Кембъл (СНИМКИ) / ThinkStock/Getty Images

Легендарните супермодели от златните години на подиумите Синди Крофорд, Наоми Кембъл и Клаудия Шифър се завръщат в целия си блясък в новата рекламна кампания на френската модна къща "Балмен", пише в. "Дейли мейл".

49-годишната Синди, 45-годишната Наоми и 45-годишната Клаудия ще бъдат звездите на пролетно-лятната колекция на марката за 2016 година. Ветеранките въобще не са изгубили и капка от обаянието си с годините, изтъква таблоидът. Те изглеждат неустоимо в тоалетите на "Балмен".

Креативният директор на "Балмен" Оливие Рустейн заяви, че е било невероятно изживяване работата с трите незабравими модни прими. Фотосесията с неувяхващите топманекенки била заснета от фотографа Стивън Клайн. За подготовката на кадрите не били нужни никакви специални реквизити.

"Самата комбинация от Синди,Наоми и Клаудия и тоалетите на "Балмен" не се нуждае от нищо повече, за да изглежда перфектно!", коментира Рустейн. Той е сигурен, че култовите манекенки са станали "по-хубави с времето". Те показали невероятен професионализъм и завидна грациозност при заснемането на фотосесията, пише БТА.