/ Self Cleaning Juicer
Липсата на плодове и зеленчуци в ежедневното ни меню може да доведе до редица здравословни проблеми, а в последно време случаите зачестяват.
 
  •  Сърдечни заболявания
  •  Високо кръвно налягане
  •  Диабет
  •  Затлъстяване

Превенцията е редовно да консумирате плодове и зеленчуци или - просто да го изпиете.

За вкусна доза витамини всеки ден изпробвайте самопочистващата се сокоизстисквачка Self Cleaning Juicer! Защо да изберете Self Cleaning Juicer?

Self Cleaning Juicer

✔️ Бързо и лесно приготвяне на сокове: Усъвършенстваната технология за турбо смесване се върти с 14 000 оборота в минута, което ви позволява да изцеждате сок от цели плодове и зеленчуци, включително корите, без да е необходимо да ги режете или белите.
✔️ Революционна функция за самопочистване: Бутонът за самопочистване незабавно премахва пулпата от филтъра, почиствайки го вместо вас за секунди. Така уредът винаги е готов за следващата употреба, без досадни процедури за секунди.
✔️ Здравословни ползи: Прясно изцедените сокове са натурален източник на витамини, минерали и антиоксиданти, които помагат за детоксикация на тялото, предотвратяване на заболявания, намаляване на холестерола, отслабване, увеличаване на енергията.
✔️ Ефективност и удобство: С мощност от 600 W и възможност за изстискване на цели плодове с кората, Self Cleaning Juicer е незаменим помощник във всяка кухня. Пакетираните сокове често съдържат захар и консерванти, докато с този уред винаги ще имате прясно изцеден, здравословен сок. Полезни съвети за използване на пулпата.

сокоизтисквачка
Self Cleaning Juicer

! Полезни съвети за използване на пулпата

Не изхвърляйте пулпата от плодовете и зеленчуците! Използвайте я за вкусни разядки и закуски, като добавка към мъфини или за приготвяне на домашни зеленчукови супи.

Никога не е било по-лесно да изстискате сок от цели плодове и зеленчуци, за да осигурите на тялото си всички необходими хранителни вещества, антиоксиданти и противовъзпалителни средства за по-малко от 10 секунди, за да живеете здравословно и пълноценно.

сок
Self Cleaning Juicer

Всъщност просто опитайте да заменете едно хранене с вкусен и питателен сок и може да свалите до 10 килограма за две седмици. Ще изглеждате и ще се чувствате по-добре от всякога. Със самопочистващата се сокоизстисквачка Self Cleaning Juiеr е толкова лесно да си правите прясно изцеден, здравословен сок всеки ден. И лесно ще накарате децата да изпият зеленчуците си.