/ Guliver/Getty Images
Селин Дион направи рядка публична изява на церемонията по връчването на тазгодишните награди "Грами".

Селин Дион сподели: Диагностицирана е с нелечимо заболяване


Излизането й на сцената развълнува както звездите в залата, така и милионите фенове на певицата по света. След като обяви, че страда от нелечимо заболяване преди малко повече от година, Селин Дион рядко е виждана на публични места.
 

Селин Дион
Guliver/Getty Images


Певицата излезе на сцената като изненадата на вечерта за да връчи наградата на Тейлър Суифт. Звездата бе подкрепяна от своя син Рене Чарлз.

Селин Дион се обърна към публиката с думите, че от цялото си сърце споделя колко е щастлива да бъде отново на сцената.
 

Селин Дион
Guliver/Getty Images


"Благодаря на всички ви! И аз ви обичам. Когато казвам, че съм щастлива да бъда тук, го казвам от сърце. Онези, които са били достатъчно благословени да бъдат тук на наградите "Грами", никога не трябва да приемат за даденост огромната любов и радост, които музиката носи в живота ни и на хората по целия свят", заяви канадската изпълнителка под бурните аплодисменти в залата.



През 2022 г. тя  бе диагностицирана с рядко неврологично заболяване, което пречи на сценичните й изяви. В края на миналата година бе съобщено, че певицата продължава да губи контрол върху мускулите си заради рядката неврологична болест, от която страда.
 

Селин Дион
Guliver/Getty Images


Селин Дион страда от синдрома на скования човек. Това е нелечима болест, която причинява спазми и сковаване на мускулите. Въпреки заболяването, звездата изглеждаше блестяща на церемонията и се усмихваше широко.