Брад Пит и Анджелина Джоли
Брад Пит и Анджелина Джоли / Gulliver/Getty Images
Брад Пит и Анджелина Джоли са в по-добри отношения, откакто се договориха за графика на отглеждане на децата си, твърди Ем Ес Ен.

Двойката се раздели през 2016 г. и законно се разведе миналата година, но изглежда, че е в по-добри отношения, след като най-накрая постигна споразумение за шестте си деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шило и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Анджелина Джоли: Невъзможно е да си перфектен родител (СНИМКИ)Източник сподели за „Entertainment Tonight“:

„Децата са най-важното за Брад. Пред приятелите си той споделя, че е научил толкова много за живота от собствените си деца. Той и Анджи се разбират много по-добре, откакто бяха установени правилата за попечителство.“

Намери ли Брад Пит отново любовта (СНИМКИ)56-годишният актьор много "се гордее" с дъщеря си Шило, която отпразнува 14-ия си рожден ден на 27 май.

Бракът на звездата от "Имало едно време… в Холивуд" с 44-годишната Анджелина официално бе обявен за приключил през април 2019 г. и се съобщава, че отношенията между тях са в „най-добрата си фаза, откакто са се разделили“.

Близък до двойката източник сподели: „Брад и Анджелина изминаха дълъг път. За изненада на много от най-близките им приятели, комуникацията им се подобри изключително много и двамата са посветени на съвместното родителство. Децата им вече имат график за попечителство и това донесе огромна промяна за цялото семейство. Графикът облекчи целия натиск, с който Брад и Анджелина се сблъскваха в миналото. Сега децата прекарват своето време с родителите си и са щастливи, чувстват се добре."