Томас Кук
Томас Кук / БГНЕС
Не става дума за ръководителя на закъсалата компания, а за мъж, на когото компанията обещала изненада заради името
Фалитът на туристическата компания Томас Кук провали плановете за почивка на хиляди хора, но също и плановете за брак на Томас Кук, предаде Франс прес.

Не става дума за ръководителя на закъсалата компания, а за мъж на име Томас Кук, на когото компанията обещала изненада на сватбата му заради името му, съвпадащо с нейното.

Ангелкова събира спешно туроператорите заради фалита на „Томас Кук“

Разочарованият Томас Кук е на 29 години и трябвало да се ожени за 27-годишната Амелия Бинч. Двойката е от Хъкнал, близо до Нотингам в Северна Англия. Те имат и две деца. Семейството заминало на 18 септември на почивка на гръцкия остров Родос и планирало сватба на 27 септември на гръцкия остров Линдос. Гостите на сватбата трябвало да пътуват с компанията Томас Кук. Компанията организирала и всичко свързано с партито на сватбата, а именно торта, цветя, украса и музика. Но сега всичко се провалило заради фалита на компанията.

Британският туроператор „Томас Кук“ фалира


Томас Кук, който работи за компанията Ролс Ройс, споделя, че е разстроен от случилото се. Приятелката му говори дори за истински кошмар. Двамата разказват, че от две години са се готвили за сватбеното парти и сега всичко се проваля. Сега Томас Кук и приятелката и децата му очакват да бъдат репатрирани за родината си във всеки момент. Двойката признава, че е похарчила 10 000 лири, за да организира сватбения празник и сега се безпокои, че заради фалита на Томас Кук всичко това ще им излезе двойно повече. Томас Кук и приятелката му казват, че никога не са очаквали такава компания като Томас Кук да фалира.