Зара е новата партньорка на Милен Цветков, Мира Добрева - с Мишо Шамара
Зара е новата партньорка на Милен Цветков, Мира Добрева - с Мишо Шамара / Нова телевизия

Зара е новата партньорка на Милен Цветков. Това решиха зрителите на предаването след гласуване на сайта на VIP dance, където имаха право да избират между нея, плеймейтката Златка и журналистката Кристина Патрашкова.

Близо 80% от участвалите в анкетата бяха дали своя глас за Кристина Патрашкова, но тя се извини на зрителите и отказа участие във формата, заради поет ангажимент към разработването на нов седмичник. Затова гласуването на сайта продължи и в крайна сметка с разлика от около 3500 гласа, зрителите избраха половинка на Милен в танците да бъде участничката в първия Big Brother Зара. Ще проговори ли Милен Цветков и ще се сработи ли с новия си отбор, ще научим от предаването следващата седмица.

Мира Добрева също показа новия си партньор във VIP dance. И това ще е рапърът Мишо Шамара. На въпроса как ще опише новия си партньор, отговорът на Мира беше: „Танцува добре и се държи невероятно добре с хората".

Новите два отбора на Мира и Милен ще бъдат изправени един срещу друг в директна елиминация другата седмица. В извънредно живо предаване зрителите ще гласуват, кой от двата отбора искат да остане във VIP dance.