Запознайте се с дъщерята на чичо Чарли в „Двама мъже и половина“
Запознайте се с дъщерята на чичо Чарли в „Двама мъже и половина“ / Gulliver/Getty Images

Актрисата Амбър Тамблин е новото попълнение в комедийния сериал „Двама мъже и половина“ (Two and a Half Men), разкриха създателите на телевизионната поредица. 30-годишната звезда ще влезе в ролята на Джени - дъщерята на покойния Чарли Харпър (Чарли Шийн), за чието съществуване никой не е и подозирал.

Джени е млада, красива и носи чертите на покойния си баща – безкрайни купони и любов към алкохола и жените, разкрива изпълнителният продуцент на „Двама мъже и половинаЧък Лори. Джени доста ще напомня на покойния си татко, любител на боулинг ризите, купоните в Малибу и калифорнийските жени. „Тя е много силен характер, прави каквото си поиска, когато си поиска и с когото си поиска. Да ви звучи познато?“, допълва Чък Лори.

Ще се отнася до сексуалните предпочитания на Джени, Лори смята, че да има героиня лесбийка в подобно телевизионна поредица, е доста свежа идея. И макар че 21-годишната Джени е лесбийка, нейната любов няма да се ограничава само до жените. „Тя обича всички хора и не би се ограничила само до един пол. Най-вероятно ще наблегнем на бисексуалните моменти“, разкрива още Лори.

Според условията на договора си Амбър Тамблин ще изиграе Джени в пет епизода от новия сезон на „Двама мъже и половина“. Ако рейтингите са високи и Амбър си пасне с колегите си от сериала, персонажът й ще остане за постоянно в комедийната поредица.

Джени ще се появи за първи път в премиерния епизод на новия сезон на „Двама мъже и половина“ през есента. Тя ще пристегне в Малибу от Ню Йорк в търсене на роднините си и преследвайки кариера в Холивуд.

От самото си начало през 2003 година „Двама мъже и половина“ претърпя големи промени по отношение на героите си и актьорите, изпълняващи техните роли. Първо звездата на сериала Чарли Шийн беше уволнен след зловещ скандал с Чък Лори. Героят му и любимец на зрителите Чарли Харпър беше убит, а негово място към снимачния екип се присъедини Аштън Къчър в ролята на милиардера Уолдън Шмидт.

В края на април пък стана ясно, че Ангъс Т. Джоунс, който изпълняваше ролята на Джейк в продължение на десет сезона, няма да се завърне като постоянна част от екипа наесен. Миналата година в YouTube се появи видео, в което 19-годишният Ангъс, който е последовател на Адвентистите от седмия ден, заявява, че „Двама мъже и половина“ носи само поквара и той самият не би искал да има нищо общо с него. Малко по-късно актьорът се извини на колегите си. Договорът му като постоянна част от екипа обаче не беше подновен.

Единствените герои, които са в „Двама мъже и половина“ от самото му начало, са братът на чичо Чарли Алън Харпър (в ролята е Джон Крайър) и икономката Бърта (в ролята Кончата Ферел).

Оригиналният актьорски състав на "Двама мъже и половина" Холанд Тейлър, Чарли Шийн, Ангъс Т. Джоунс, Кончата Ферел, Джон Крайър, иззпълнителният продуцент Чък Лори и Марин Хинкъл