/ Gulliver/Getty Images
Популярният американски актьор и певец Зак Ефрон лично е потвърдил, че наскоро се е разболял, докато е снимал приключенско риалити в Папуа Нова Гвинея, съобщават Ройтерс и Контактмюзик. Той бил приет в болница в Бризбейн, Австралия, след като се е почувствал зле. 

Нарушавайки мълчанието си относно съобщенията в австралийски медии, че е бил хоспитализиран със сериозна инфекция - коремен тиф или подобна бактериална зараза, 32-годишният Ефрон е написал в Twitter, че се е завърнал у дома за празниците с приятелите и семейството.

„Изключително съм благодарен на всички, които ми протегнаха ръка. Разболях се в Папуа Нова Гвинея, но се съвзех бързо. Вече съм у дома за празниците с приятелите и семейството. Благодаря на всички за обичта и загрижеността. Ще се видим през 2020 г.“, гласи публикацията на актьора, придружена от снимка, на която е заобиколен от местни семейства.
 
Според публикациите Зак Ефрон е бил откаран в болница в Бризбейн, Австралия, като ситуацията е била „на живот и смърт“. Актьорът е бил стабилизиран и преместен в частната болница „Сейнт Андрюс“. След като е бил лекуван в продължение на няколко дни, Ефрон е бил изписан и е получил разрешение да се завърне у дома в САЩ.

Актьорът се е намирал в Папуа Нова Гвинея за снимките на приключенската поредица „Killing Zac Efron“ („Да убиеш Зак Ефрон“), предназначена за предстоящата мобилна видео платформа Quibi, която ще бъде лансирана през април 2020 г. Новото шоу на Ефрон проследява 32-годишния актьор, докато той се отправя към джунглата на отдалечен остров за 21 дни, напълно откъснат от света. За оцеляването си ще разчита на обикновени първобитни приспособления и водач.

Ефрон има предишен опит с оцеляването в дивата природа, след като през 2014 г. се появи като гост в „Running Wild with Bear Grylls“. В епизода двамата скочиха от хеликоптер, катериха се по неравни терени и изядоха земен червей.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА, БГНЕС