Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна / ThinkStock/Getty Images
Трогателният и старателно обмислен жест на загрижена майка - да раздаде 200 подаръчни пликчета на пътниците в самолет, се разпространява масово от потребителите в социалните мрежи, пише в. "Дейли стар".

Самолет излетя със 191 пътници и кацна със 192: Българче се роди на борда (СНИМКИ)
 
Разтревожена, че по време на първия си полет със самолет бебето ѝ ще хленчи постоянно и ще притеснява останалите пътници, жената решила да направи опит да ги умилостиви.
За целта находчивата родителка приготвила 200 миниатюрни подаръчни пликчета, придружени от бележка, обясняваща ситуацията.
 
Един от пътниците заснел трогателната проява на жената и кадрите вече се разпространяват във Facebook. Една от снимките, направени от Дейв Корона, който пътувал със същия полет от Сеул, Република Корея, до Сан Франциско, Калифорния, показва обяснителната бележка, написана от името на бебето.
Тя гласи: "Здравейте, аз съм Джунву и съм на четири месеца. Днес отивам в САЩ. Малко ми е нервно и притеснено, тъй като това е първият полет в живота ми, което означава, че е възможно да плача или да вдигам повечко шум. Ще се опитам да пазя тишина, но не мога да обещая. Моля да ме извините. Мама е подготвила за вас малки подаръчни пликчета. В тях има бонбони, бисквити и слушалки за уши. Наслаждавайте се на пътуването. Благодаря".
 
Дейв не крие, че жестът го трогнал много, особено като се има предвид, че по време на целия полет бебето не е "изцвърчало" нито веднъж.
Споделяйки снимките от умилителната случка във Facebook, потребителите не спират да хвалят майката за проявеното внимание към останалите пътници.
 
"Страхотна и умна идея", пише възторжен ползвател на социалната медия.  "Повече от впечатляващо е, че тази жена е успяла да приготви старателно 200 пакетчета, въпреки че е с малко бебе", гласи друг коментар.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА