Задава се „Здрач 4: Зазоряване“
Задава се „Здрач 4: Зазоряване“ / снимки: Reuters

Феновете на сагата „Здрач" вече могат да видят промото на най-новата част от поредицата.

Трейлърът на „Здрач 4: Зазоряване" започва със сватбената церемония на Бела и Едуард. Щастието на двойката обаче не продължава дълго, защото Бела разбира, че е бременна с вампирче и то може да я убие. Същевременно Джейкъб, който е съперник на Едуард за любовта на Бела, официално й казва сбогом по време на последния им танц на приема.

Разбира се, както може да се очаква, пореден сблъсък очаква вампирите и върколаците в лентата. Глутницата, която Джейкъб е изоставил по-рано, е твърдо решена да спре Бела да роди детето, което е полу-вампир, полу-човек. Но въпреки че е с разбито сърце, Джейкъб не може да я изостави и се застъпва за нея, като казва на глутницата, че за да я убият, трябва да убият и него.

Премиерата на "Здрач: Зазоряване" ще бъде на 18 ноември 2011 година. На същата дата в продажба ще излезе и сватбената рокля, с която се омъжва главната героиня на лентата.

Вампирската сага "Здрач" стана световен хит веднага след премиерата през 2008 година, а главните герои станаха любимци на тийнейджърите. Филмите, създадени по книгите на Стефани Майер, разказват историята на невъзможната любов между вампир и човек. Около тази екзотична любов се завъртат вампири, върколаци, опасности и приключения. Главните роли изпълняват Кристен Стюарт и Робърт Патинсън. За поддържащите роли са ангажирани не толкова познати лица за българската публика като Били Бърк, Ашли Грийн, Ники Рийд и др.

Задава се Здрач 4 Зазоряване
netinfo