Забраниха реклама на Calvin Klein с Ева Мендес
Забраниха реклама на Calvin Klein с Ева Мендес / снимкa: БГНЕС

Calvin Klein представя новия аромат Secret Obsession в спорна реклама с участието на Ева Мендес, в която тя е почти гола. Рекламата мигновено беше забранена в Америка, принуждавайки компанията да "съкрати" и цензурира сюжета в нея.

От модната къща обаче държат на искреността и затова пуснаха нецензурираната версия онлайн. "Това не бива да е изненада за американския пазар", твърди един от ръкодителите на Calvin Klein Inc.Том Мъри.

"Вярваме, че рекламата е изключителна и знак за самия Secret Obsession. Ще достигнем до нашите потребители в САЩ чрез интернет мрежата и печатната реклама, защото предчувстваме глобален успех", казва Том Мъри.

Когато един от криейтив директорите разбрал, че рекламата трябва да бъде цензурирана, той обвинил президента. "Тази страна се нуждае от нов президент, тази страна е сбъркана. Няма проблем, когато децата трябва да гледат убийства и оръжия, но когато става дума за малко любов – все нещо не е наред", казва Фабиен Байрон.

Calvin Klein избра Ева Мендес за лице на рекламната кампания с аргумента, че тя въплъщава сексапилния и провокативен характер на техните аромати.

33-годишната актриса има тригодишен договор с Calvin Klein, за който тя ще получи между 3 и 5 милиона долара.

Повече новини от шоубизнеса може да видите в zar.bg