Забраниха Цеца по ТВ “Пинк”
Забраниха Цеца по ТВ “Пинк” / netinfo

Новината, че телевизия “Пинк” е забранила излъчването на клиповете на Цеца Величкович, както и тя да гостува в тази телевизия, беше потвърдена и от Таня Войтеховски, PR мениджър на “Пинк”.

Вярно е, че е забранено тя да се появява по “Пинк”, каза Войтеховски. Това нареди лично Желко Митрович – собственик на телевизията. На всеки разумен човек, който чете вестници и следи какво се случва тези дни, е ясно защо е направено това. Всеки коментар е излишен, допълни още PR мениджърът.

До тази забрана се стигна, след като свидетелят-сътрудник Деян Миленкович-Багзи даде показания пред Специалния съд за организираната престъпност, че лидерът на Земунския клан Душан Спасоевич е стигнал до идеята за отвличане на Желко Митрович след разговор с Цеца Величкович.

“Вечерне новости” се опита да установи контакт с Цеца Величкович, но в момента тя е в къщата си в Кипър. Очаква се фолкпевицата да се върне в неделя и тогава да направи изявление. Журналист от “Вечерне новости” обаче разговаря с нея във вторник, веднага след като Багзи даде показания. “Никога не съм разговаряла със Спасоевич за Желко Митрович или за каквото и да е отвличане. И това е единствената истина”, заяви фолкпевицата.