/ Istock
Прислужник на кралското семейство е в главната роля
Около Британското кралско семейство винаги е витаела магичност, обвита в загадки. Не са малко хората, които са опитвали да разнищят смъртта на Лейди Даяна или връзката на Чарлз III с Камила. Дрехите на покойната вече кралица Елизабет II също предизвикваха интереса на не един и двама критици, пише NOVA.  Документалният филм „Роден англичанин”, който можете да гледате в ефира на Marquee TV – част от ТВ платформата на EON, разкрива мистичните тайни на кралския двор във Великобритания.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM ТУК

Лесли е лакей в Бъкингамския дворец от тридесет години. Животът му е преминал във вярна служба и дискретност. Той обаче знае много тайни. Първоначално филмът е бил забранен за излъчване от Би Би Си. Световната му премиера отвежда зрителите зад кулисите на най-известния кралски дворец за една незабравима аудиенция с един истински англичанин по душа.

Открий магията на изкуството с Marquee TV!

Marquee TV – част от абонаментните пакети на EON, е богата и разнообразна библиотека със съдържание. Ще откриете над 500+ заглавия с разнообразно съдържание, което включва различни изкуства – театър, балет, опера, класическа и модерна музика, документални филми и още много други. Предлага лесен достъп до световноизвестни продукции, ексклузивно съдържание и специални предложения, които не могат да бъдат намерени в други платформи в България.
NOVA