За Тома и рока
За Тома и рока / netinfo

На 4 юли две легендарни рок групи свириха в столицата или поне се опитаха – Whitesnake и Def Leppard. Около организацията на концерта имаше доста проблеми, първо забавяне с няколко часа, след което падна доста дъжд.

Със сигурност феновете на стадион "Академик" доста са се поизнервили, но не и човекът, който подгряваше шоуто – Тома, победителят от Music Idol 2. Той е истински рок фен, дали обаче ще изневери на своя стил или упорито ще го защитава и в първия му албум, който трябва да излезе през октомври... Подробности около всичко това той разкри пред Тереза Захариева.

Ти подгрява на Def Leppard и Whitesnake, какво е усещането?

Супер яко, това е сбъднатата ми мечта. Качиха ни на сцена в такъв момент, в който публиката беше озверяла и чакаше да излезе някой и да каже нещо. Общо взето чувам положителни мнения за това, което е станало. Полудях, като видях ръцете на 20 хиляди души, това е в съзнанието ми. Уникално.

Запозна ли с някого от твоите любимци?

Да, с всички освен с идола си Ковърдейл, който точно като идол постъпи с фена си и каза: "Не, не ти си там долу, аз съм там горе". Опитах се да имам контакт с него, подадох му ръка, той не искаше да ми подаде ръка. Но това е нормално, Ковърдейл си е Ковърдейл. Всички други са много приятни хора, много човечни.

Мислиш ли, че някой ден и ти ще си там горе като него?

По-скоро искам да направя нещата, които той е направил, с тежести – да има нещо зад гърба и заради което хората го харесват.

Какво ще ни кажеш за първия ти албум?

В този албум ще има много рок парчета, концепцията е рок ориентирана. Уважавам всички други стилове, но това е музиката в сърцето и душата ми.

Славата пречи ли ти или ти помага?

То е като моментно състояние, за което съм бил малко по-известен. Но вниманието може би трябва да се измести от победата ми в Music Idol и да се покаже защо съм го заслужил.

Албумът на Тома ще съдържа 12 песни, две от тях ще бъдат ремикс, издаде Саня Армутлиева, шеф на Вирджиния Рекърдс. И съвсем накратко – очаква ни страхотна селекция от силни и хитови рок парчета, с модерно звучене.

Повече новини от шоубизнеса може да видите в zar.bg