За Свети Валентин кръстете хлебарка на името на любимия
За Свети Валентин кръстете хлебарка на името на любимия / www.sxc.hu

Шекспир пита дали може да сравни любимата си с "летен ден". Зоологическа градина в Ню Йорк обаче има друго предложение - да го/я сравните с хлебарка.

Преди Свети Валентин идния месец зоологическата градина в Бронкс предлага на нюйоркчани да платят по 10 долара за правото да дадат името на любимия си човек или може би на бившия си любим, на една от неговите мадагаскарски съскащи хлебарки, информира АФП.

За 25 долара влюбените могат да дадат имената си на двойка хлебарки. "Няма по-добър начин да кажеш "завинаги" от подаряването на хлебарка. Зоологическата градина в Бронкс предлага весел начин да сте сигурни, че любимият ви човек знае, че чувствата ви са завинаги, като кръстите хлебарка на негово име", съобщи зоологическата градина.

"Всеки подарък върви в комбинация с цветен сертификат, който ще бъде изпратен на имейла на любимия ви със съобщение, че хлебарка е била кръстена в негова/нейна чест", допълва зоопаркът. За да подслади подаръка си, зоологическата градина в Борнкс предлага и кутии с шоколадови бонбони във формата на хлебарка. /БГНЕС/