За секса с нов партньор
За секса с нов партньор / снимка: sxc.hu

Предстои ви пета среща, романтична вечеря и може би първата нощ заедно... няколко съвета на сексолози ще ви помогнат да отговорите на очакванията му при първия сексуален контакт:

Няма значение от колко време излизате, едно обаче е сигурно - първият сексуален контакт ще определи ритъма на връзката ви. Ако сексът ви хареса, е възможно взаимоотношенията ви да прераснат в нещо много сериозно.

Запомнете, че мъжете се притесняват от първия секс с нова жена много повече от представителките на слабия пол. Всеки мъж иска да впечатли партньорката си със сексуалните умения, а в главата му през цялата вечер се върти въпроса "Какво ще стане, ако е имала по-добър любовник от мен?".

Ако не се получи добре, не се подигравайте, а предложете втори опит.

Не е добра идея да прекалявате с алкохола при първия път. Допустимото количество за жените е чаша шампанско или вино.

Опитайте се да не преяждате на вечерята.

Не показвайте всичко, на което сте способна по време на първата нощ. Покажете точно толкова, колкото трябва, като подбудите интереса на мъжа, но го оставите да чака още, но следващия път.

Много важно е да обърнете внимание на предпазните средства, без да си мислите, че това е задължение само на мъжа. Всичко е възможно, затова предварително се снабдете с контрацептиви, съветват сексолозите. (БГНЕС)