„Ъпсурт” заснеха видеото към новия си сингъл „Звездата”
„Ъпсурт” заснеха видеото към новия си сингъл „Звездата” / netinfo
20 часа бяха необходими на режисьора Валери Милев и оператора Мартин Чичов, за да заснемат видеоклипа на най-новото парче на Ъпсурт – „Звездата” и да дадат образ на един от най-коментираните текстове в момента у нас. Главни действащи лица и в тази история са Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч.

„Звездата” е пилотното парче от предстоящия нов албум на групата, който се очаква да се появи на бял свят през лятото. Както в „И твойта майка също”, „3в1 – неочаквано добра комбинация”, целя албум Quattro и „Втора цедка”, така и в „Звездата” неочаквано добрата комбинация е забъркана с подобаващи дози NESCAFE 3in1. По традиция и в тази песен на Ъпсурт “горещото нещо, без което сутрин е тежко” е комбинирано с добре познати лица от творчеството на групата.

Във видеото на „Звездата” водеща роля е отредена на момичетата от балет „Нова”. На Лора Караджова са женските вокали в репликата „Ти защо ме излъга, че Кайена е твой” и глезеното „чакай, че си харесах едни сандалки в Мола”.

Внушителни с размерите си видеостени, светлинни ефекти и специална подова настилка са малка част от сценографията на клипа, чиято ултрамодерна визия е заснета в студио FiveLights.

Над 10 души екип от технически персонал, стилист, гримьор и коафьор се грижеха за комфорта на изпълнителите по време на снимките. Очаква се видеоклипът да се завърти в телевизионния ефир до края на април.