Милена Цанова
Милена Цанова / netinfo
Емблематичен герой от Game Of Thrones е сред образите на финалистите за специалната нощ
Страшни маски, духове и вещици ще превземат сцената на X Factor по време на втория лайв концерт тази неделя от 20:00 ч. по NOVA. Музикалната вечер, посветена на Хелоуин, ще представи “тъмната” страна на финалистите с впечатляващи постановки и костюми, достойни за крале и кралици на мрака. Английската актриса Манал Ел Фейтури ще изпълни рап парче на вечеря на свещи с истински злодей, а момичетата от 4Magic ще се преобразят в герои от приказна детска история. Милена Цанова ще запали сцената в буквален и преносен смисъл, докато Марио и Виктория ще се превъплътят в една от най-запомнящите се любовни двойки. На сцената ще се появи и участник, който ще се преобрази в един от най-разпознаваемите герои на Game of Thrones, превръщайки сцената на шоуто в музикален епос.

Марио и Виктория
netinfo

„Концертът на Хелоуин е много специално преживяване за финалистите и целия екип, тъй като всяка постановка и изпълнение се превръщат в приказна история – понякога мрачна, а друг път феерична. Вдъхновени от празника, костюмите позволяват истинско развихряне.“, коментират от хитовото музикално шоу.

Как ще се справят финалистите в ролята на приказни герои и кой ще активизира вокалните си умения, за да направи още една крачка към следващия концерт на живо? – зрителите ще видят тази неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на X Factor, както и на FB страницата на предаването. Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7