Внучката на Роселини ще е рекламното лице на Lancome
Внучката на Роселини ще е рекламното лице на Lancome / netinfo
Дъщерята на Изабела Роселини – Електра – ще бъде новото рекламно лице на козметичната къща Lancome. Внучката на прочутия италиански режисьор Роберто Роселини ще даде лицето си на марката от януари 2008 г., отбелязва БГНЕС.

Според италианските медии реакцията на Изабела Роселини е била повече от ентусиазирана при новината за ангажирането на дъщеря й от реномираната козметична марка. Пред близки тя споделила, че никой друг факт, дори новина за брак или очаквано бебе на Електра, не биха били в състояние да зарадват повече кинозвездата. За дъщерята на Роберто Роселини и Ингрид Бергман ангажирането на Електра е нещо като семеен реванш.

Изабела беше изпратена „в пенсия“ още на 42-годишна възраст от козметичната къща, на която също беше рекламно лице в миналото. Родената през 1983 г. Електра е дъщеря на Изабела и Джон Видеман. Киното обаче засега е далече от кръга на интереси на младото момиче.

„Има твърде много кино в семейството ми. Обичам да гледам филми, но не и да бъда вътре в тях“, казва Електра. Преди три години тя стартира и кариерата си на манекенка, дефилирайки по подиумите в Милано и Ню Йорк. Според самата Електра най-красивата манекенка в света е Линда Еванджелиста, „защото винаги умее да се трансформира“.