Владо Данаилов влиза в роля на баща си
Владо Данаилов влиза в роля на баща си / Нова телевизия

В понеделник вечер ще бъдат вторите елиминации във VIP Brother 2012. Бони, Ирен и Владо и Аксиния ще се борят за оставане в Къщата. Зрителите ще гласуват с положителен вот „За" онзи, който искат да остане в шоуто.

Зрителите ще станат свидетели на поредното „Училище за звезди", което VIP Brother организира за номинираните Съквартиранти. На живо участниците ще трябва да покажат какво са научили. Миналата седмица Орлин скочи с парашут, Къци тренира борба, а Соня се научи да танцува валс.

Преди да влезе в Къщата Бони е споделила на Big Brother, че иска да се научи да пее джаз. За да изпълни това нейно желания, специално Милица Гладнишка ще й покаже тънкостите на джаз пеенето.

Владо Данаилов влиза в роля на баща си
netinfo

Аксиния пък е заявила, че винаги е искала да научи вариететното изкуство Бурлеска. Тя ще изпълни едно от култовите парчета от едноименния филм, изпълнено от Кристина Агилера.

Влади и Ирен ще изиграят сцена от филма „От нищо нещо". Владо ще влезе в ролята на Панчо, изиграна от баща му Стефан Данаилов, а Ирен ще се превъплъти в неговата съпруга, изиграна от Анета Сотирова. Двамата ще изиграят сцената, в която Панчо търси дали кравата Венетка е изяла ризата на негов приятел. Режисьор на сцената ще бъде Иван Ласкин.

Как ще се справи Бони с песен на английски, кой ще учи Аксиния на Бурлеска и ще се справят ли Ирен и Владо в ролите си, зрителите ще могат да видят от 20:00 часа в понеделник по Нова телевизия.

Владо Данаилов влиза в роля на баща си
netinfo