Факт е, че има деца, които от ранна възраст притежават милиони. Някои от тях го дължат на успеха на родителите си, те се радват на изключително висок стандарт на живот и възможности за развитие. Други обаче, колкото и невероятно да звучи, са го постигнали сами - с участие в хитов филм или креативност.

Вижте най-богатите деца в света

Джайлен Бледсо (3.5 милиона долара)

Джайлен е основал компанията си Bledsoe Technologies, когато е бил на 13. За първите 2 години тя наема над 100 служители.

Рико Родригез (4 милиона долара)

Рико е актьор, които играе скромни роли, докато не участва в хитовият сериал "Модерно семейство". Там той прави и своето състояние.

Колко са богаташите със състояние над 1 млрд. долара?

Ел Фанинг (5 милиона долара)

Ел е по-малката сестра на Дакота Фанинг. Тя също се занимава с актьорство.

Кои са руските деца, които наследяват милиарди?

Джейдън Смит (8 милиона долара)

Освен актьор Джейдън е и дете на милионери - Уил Смит и Джада Пинкет Смит. Първата му роля е заедно с баща му във филма "Преследване на щастието".

Абигейл Бреслин (12 милиона долара)

Кариерата на актрисата Абигейл е по-дълга от тази на повечето холивудски актьори. Тя започва със снимане в реклами и скоро получава роли в няколко хитови продукции като "Мис Слънчице" и "Знаци", където си партнира с Мел Гибсън.

Къде по света има най-много милиардери

Валентина Палома Пиналт (12 милиона долара)

Палома е дъщеря на Салма Хайек и Франсис Енри Пиналт. Ако мислите, че 12 милиона долара са много за 7-годишно дете, нека ви кажем, че Салма струва 85 милиона, а Франсис- 15 милиарда долара.

Ник Диалосио (30 милиона долара)

Това, което прави Ник по-богат от няколко деца актьори и дъщерята на милиардер е мобилната му апликация Summly, която събира новинарски текстове и ги прави много по-малки и лесни за четене

Данелин Хоуп Маршал Биркет (59 милиона долара)

Дъщеря на Ана Никол Смит Данелин наследява 10 милиона след смъртта на майка си. След това получава още 49 милиона от спечелен съдебен процес.

Вижте още във видеото.