Хавиер Бардем (л) и Джефри Дийн Морган
Хавиер Бардем (л) и Джефри Дийн Морган / Gulliver/Getty Images
Те са родени с три години разлика - единият в Щатите, другият в Испания. Те са актьори. И са като две капки вода... или поне често бъркат американския актьор с испанската звезда. Става дума за Хавиер Бардем и Джефри Дийн Морган.

Вижте в галерията приликите между двамата актьори.

Американският актьор Джефри Дийн Морган е роден на 22 април 1966 г. Преди да стане част от света на киното се занимава с баскетбол, прави опити да бъде художник и писател. Джефри Дийн Морган се е снимал в над 25 филма и телевизионни сериали. От 2006 до 2009 г. е част от екипа на „Анатомията на Грей“. По същото време се снима и в „Свръхестествено“ и „Трева“, а през 2015 и в „Добрата съпруга“. От 2016 г. изпълнява ролята на Нигън в „Живите мъртви“. Има връзка с Хилари Бъртън, от която има един син. Често го бъркат с Хавиер Бардем, макар да е доста по-висок от него.
Хавиер Бардем е роден на 1 март 1969 г. Той е първият испански актьор в историята, номиниран за „Оскар“ (2000 г.) и първият испански актьор, печелил „Оскар“ (2008 г.). Освен това е носител на „Златен глобус“, „БАФТА“, „Сатурн“, „Сателит“, „Европейска филмова награда“ и шест награди „Гоя“. А от 2012 г. има звезда на Холивудската алея на славата. Играе в много филми, сред които „Високи токчета“, „Шунка, шунка“, „Златни топки“, „Жива плът“, „Преди да падне нощта“, „Призраците на Гоя“, „Няма място за старите кучета“, „Вики, Кристина, Барселона“, „007 Координати: Скайфол“ и др. Женен е за Пенелопе Крус от 2010 г., от която има син и дъщеря.
 

Още истории за звезди и двойници:

Откриха двойничка на Селена Гомес (СНИМКИ)

Вижте 21-годишната двойничка на Анджелина Джоли (СНИМКИ)

Вижте турския Джордж Клуни и още 11 двойници на звезди (СНИМКИ)

Баба Джералдин – същинска двойничка на Скарлет Йохансон (ВИДЕО)

Запознайте се с Кристиано Роналдо от... Техеран (СНИМКИ/ВИДЕО)

Като две капки вода: Дъщерите, които приличат на звездните си бащи (СНИМКИ)

Горещата Моника – сестра и дубльорка на Пенелопе Крус (СНИМКИ)

Изумително: Звезди, които си приличат като две капки вода (СНИМКИ)  

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук