/ NOVA
Тя спечели последната битка на племето на Изгубените срещу Никол Дунев
Бизнес дамата Виолета Стайкова спечели последната битка за спасение на Изгубените. Изненадващо тя се присъедини не към Старейшините, където е дъщеря й Денислава, а към по-малобройните Гладиатори. Така Виолета ще има само един ход в доминираното от мъже племе - да направи женска коалиция.

NOVA

Виолета спечели една от най-емоционалните битки в “Игри на волята”. Тя победи треньорката по гимнастика Никол Дунев в оспорван двубой пред очите на баща ѝ - олимпийската легенда Краси Дунев. За да подкрепи майка си, на Арената беше и Денислава.

Никол прекара повече от месец на Чистилището и беше последният оцелял от племето на Изгубените. Тя е гост в новия епизод на “След Игрите”, където разказва за престоя си на изоставения плаж и как се справя с омразата онлайн. Гледайте гостуването ѝ в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

NOVA

Крум Апостолов, капитанът на Гладиаторите, спечели битката срещу лидера на Старейшините Мартин Николов - Елвиса. Футболният съдия от червените отказа огромно предимство за себе си - Огърлицата на спасението и 200 златни гроша. Той избра да нахрани Гладиаторите, които след вчерашната териториална битка изненадващо се оказаха на Дивата река.
Как ще се интегрира Виолета в племето на Гладиаторите? Ще спечели ли Крум доверието на новите членове, избирайки храната за всички? Кой ще извоюва победата в номинационната битка?

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във сряда, 18 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Епизодите от подкаста “След Игрите” гледайте в Nova PlayVbox7 и YouTube.