ВИДЕО: Вин Дизел и Тайриз Гибсън отдадоха почит на Пол Уокър
ВИДЕО: Вин Дизел и Тайриз Гибсън отдадоха почит на Пол Уокър / Gulliver/Getty Images

Колегите на Пол Уокър от поредицата „Бързи и яростни“ (Fast & Furious) Вин Дизел и Тайриз Гибсън посетиха градчето Санта Кларита, където 40-годишният актьор загина при автомобилна катастрофа.

За Тайриз Гибсън изживяването беше много емоционално. Актьорът дори не можа да сдържи сълзите си в неделя, когато отиде на мястото на инцидента, за да отдаде почит на загиналия си приятел и колега.

Вин Дизел, който посети градчето в понеделник, благодари на феновете за тяхната подкрепа. Екшън звездата публикува във Facebook снимка с Пол Уокър, над която остави посланието: „Иска ми се да можеше да видиш света сега… и огромното въздействие, което имаше върху него… върху нас… върху мен… Винаги ще те обичам, Брайън, ти беше мой брат на снимачната площадка и извън нея“. (Брайън О‘Конър беше героят, в който се превъплъщаваше Пол Уолкър в поредицата „Бързи и яростни“).

Звездата от „Бързи и яростни” Пол Уокър загина на 40-годишна възраст в автомобилна катастрофа на 30 ноември. Трагедията се случи в Санта Кларита, Калифорния, където Уокър беше участие в благотворително шоу за набиране на средства за пострадалите от тайфуна във Филипините.