Вибраторът Кресчендо доставя галактическо удоволствие
Вибраторът Кресчендо доставя галактическо удоволствие / Thinkstock/Getty Images

Кога една секс играчка не е точно секс играчка? Когато е създадена от ракетни специалисти, решили да помогнат на дамите да получат "галактическо удоволствие". Британската фирма МистъриВайб представя Кресчендо - феноменалния вибратор, наречен ролс-ройсът на секс играчките, пише в. "Дейли експрес".

Изобретиха вибратор за селфи (ВИДЕО)

Вибраторът Кресчендо не само изглежда изискано - в него са заложени напредничави високотехнологични идеи с едничката цел да осигурят галактическо сексуално удоволствие на дамите. В разработката му са участвали водещи учени, сред които няколко специалисти, които преди са проектирали ракети.

Кога дамите купуват първата си сексиграчка?

Как притежателките на вибратора Кресчендо да си осигурят галактически оргазъм? Всичко, което трябва да направят, когато са настроени за интимност, е да грабнат смартфона и да контролират вибрациите на високотехнологичната секс играчка със съответно приложение.

История на секс играчките

Това, което прави Кресчендо единствен по рода си, е гъвката му форма, проектирана да посрещне всяка нужда на потребителката. Вибраторът е в състояние да се огъва и бързо да се връща в обичайното си състояние неизброимо много пъти, без да губи формата и твърдостта си.

От какво зависи женският оргазъм?

Кресчендо може да се зарежда безжично и да издържа до 4000 часа, което означава, че собственичката му няма да страда от недостиг на вибриращ сексуален асистент, когато е в настроение за интимност. Освен всичко друго, приложението, контролиращо вибратора, дава възможност и за избор на подходяща музика.

Сравнете цените на секс играчки тук

Източник: БТА