Всеки човек, който има брат или сестра може да потвърди, че понякога един от двамата остава в сянката на другия. Това не е задължително, но в живота често се случва и определено не е приятно да си вечно втори. Това не е свързано само с годините, кой е по-голям, а по-скоро е нещо друго - колко си успешен, симпатичен и с какво се различаваш за околните. Оказва се, че в едно семейство трудно може да има няколко звезди, а тези известни хора са доказателството, пише каналът "OMG Facts" във vbox7. Ето кои актьори са останали в дълбоката сянка на известните си и успели звездни братя и сестри:

Том Франко

Надали има човек, който да не е чувал или гледал поне един филм с Джеймс Франко. Кариерата му в момента е малко в застой, а името му бе замесено в различни скандали, но е факт, че е голяма холивудска звезда. Джеймс има още двама братя - Дейвс е също известен и доста успешен актьор, но Том Франко остава в тяхната сянка. Той получава първата си роля в хорър сериала "Basket case" през 1990 г. Минават цели 21 години преди отново да се снима във филм, в който участва брат му Джеймс - "Възходът на планетата на маймуните".
 

Моника Круз

Пенелопе Круз е една от най-харесваните актриси в света. Вероятно не са много хората, които знаят, че актрисата има сестра, която се занимава със същото и се казва Моника. Тя е средното дете в семейството. Двете имат брат, който се казва Едуардо и е певец. Моника винаги е обичала киното, но първо се занимава с танци, а след това участва в испанския сериал "Un Paso Adelante", по-късно пък е дубльорка на сестра си в "Карибски пирати: В непознати води". Там Моника временно заема мястото на известната си сестра, която по онова време е бременна.
 

Диди Пфайфър

Мишел Пфайфър е една от иконите на 90-те години и надали има човек, който да не е чувал и за нея. Ако сте запалени нейни фенове, то със сигурност знаете, че тя има сестра, която участваше в някои ситкоми от края на 90-те. Диди Пфайфър е далеч по-непопулярната сестра на Мишел Пфайфър и се появи в "Приятели" като жената, с която Фийби е уредила сляпа среща на Джоуи. Диди Пфайфър е позирала  за корицата на Playboy през февруари 2002. През 2011 г. се отказва от опитите си в актьорската кариера, за да се посвети на криминалната психология.
 

Лиса Робъртс Джилиан

Хубавата жена Джулия Робъртс е световната звезда, с която всеки би искал да снима. Докато Джулия е топ актриса в Холувуд, то сестра ѝ Лиса Робъртс Джилиан се опитва да пробие в киното, но това не се случва лесно. Лиса участва в някои от филмите на сестра си като "Булката беглец", "Усмивката на Мона Лиза" и "Свети Валентин". Появява се за малко и в "Яж, моли се и обичай", както и в епизод на "Приятели", но нито едно от тези участия не я превръща в топ актриса.
 

Дон Суейзи

Патрик Суейзи вече не е сред нас, но остави куп невероятни класики, на които се наслаждаваме все още. Патрик има брат, който се казва Дон Суейзи и има актьорски пробив, но не успява да постигне резултатите на брат си. Той участва в True Blood на HBO, в "Досиетата Х", "От местопрестъплението: Маями" и куп други рейтингови сериали.
 

Люк Хемсуърт

Братята Крис и Лиъм Хемсуърт жънат успехи в киното с топ продукции, но брат им Люк изпитва затруднения с реализацията си в киното и ролята си на Ашли Стъбс в сериала на HBO "Западен свят". Възможно е Люк все пак да получи по-интересни роли, но тепърва ще разберем дали това ще се случи.