Аз съм Ваня Щерева. Правя какво ли не – театрална академия и роли, музикална кариера, стотици текстове на български поп песни, 10-11 книги, не съм ги броила точно. Обичам да създавам красиви неща, това ми е най-любимото от всичко. 

Вижте Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Притежател съм на чувство за хумор, по-горд притежател съм на чувство за самоирония. Не харесвам хора, които нямат такова. Мен ме харесват доста хора и доста не ме харесват. По принцип съм доста директна, казвам това, което мисля и понякога то граничи с неделикатност. Куче съм, но контролирам ситуации, хора и всичко, което понякога ме прави досадна за околните. Ядосвам се веднъж на 4 години, но то е мащабно, грамаданско е. Има неща, които ме дразнят – чалгата например. Чалгата в отношенията на хората, чалгата в живеенето – това е дъното. Като се ядосам, ставам много грозна. Очите ми се опулват жестоко.

Ваня Щерева
NOVA

В Къщата, според мен, бих могла да бъда изповедник. Ако Big Brother иска да научи нещо от някой друг, да следи, когато сме двамата.

Предаването ми е любов от първото издание и не се срамувам да го кажа, защото много хора го хейтят, т.нар. интелектуалци. 

Влизам в Къщата на VIP Brother, защото ние всички сме като един футболен запалянко, който чопли семки на трибуните и псува футболиста защо не е вкарал тоя гол. Той е убеден, че ако той е на терена, ще вкара гол. Явно е дошло времето да сляза на терена и да видим ще го вкарам ли тоя гол или няма.

Вижте всички Съквартиранти във VIP Къщата на Big brother (ВИДЕО/СНИМКИ)

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева посрещнаха 16 Съквартиранти (СНИМКИ)