Усещане за Дзукеро
Усещане за Дзукеро / netinfo

Senza una donna ще огласи зала 1 на НДК на 4-ти май, когато по покана на „Жокер медиа” италианската супер звезда Дзукеро ще изгрее на сцената. Захарния италианец вече стяга куфарите за предстоящото си турне, което ще стартира в края на следващия месец. Той ще демонстрира световна класа в София с най-добрите си песни, включени в последния му албум All The Best, с които покори Световните музикални класации през годините на супер успешната си кариера.

Още от далечната 1983 г. насам, когато издаде първия си самостоятелен албум Un po’ di Zucchero, той се радва на нестихваща световна слава и мултимилионни продажби по всички краища на света.

Същото важи и за последния All The Best, който от началото на годината е номер едно по продажби в Италия, а с първия сингъл Wonderful Life италианецът с шапката за пореден път доказа на милионите си фенове, че светът наистина е прекрасен благодарение и на неговата музика.

В София на 4-ти май Дзукеро отново ще бъде на гребена на вълната, когато в един глас с публиката ще изпее хитове като Baila (Sexy Thing), Il Volo, Occhi, You Are So Beautiful, Diavolo In Me, Diamante и Bacco Perbacco.

До шоуто в София на 4-ти май родните фенове имат още малко време да се разпеят и да си закупят билет на цена от 20-80 лв. от Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg.