Универсален сутиен за всяка дама
Универсален сутиен за всяка дама / снимка: Reuters, архив

Мъжете се възхищават на красивото дамско бельо и прекрасните извивки, които то скрива. Но силният пол не си дава сметка, че за постигането на тази красота, дамите се сблъскват с мъчителни трудности, за да намерят най-подходящия модел.

Няма жена, която де на иска нейната гръд да изглежда привлекателно. По тази причина много се насочват към сутиени, които да придават желаната форма. Но далеч не на всички жени това им отива, което допълнително затруднява избора.

Дами забравете проблемите! Експертите създадоха универсален сутиен, който да задоволи исканията на всяка жена, предава БГНЕС. Той претендира за титлата - най-удобния в света.

Изработен е от силиконов материал, а отгоре е покрит със синтетичен материал. Сутиенът няма никакви шевове, което го прави напълно безопасен за кожата, защото тя не се драска. Той има повдигащ ефект и увеличава обема на гърдите, като едновременно с това ги придържа отдолу. Очаква се сутиенът мечта да се появи най-скоро време в продажба и да бъде достъпен за всяка дама, която желае да има красив бюст.