Уилям и Кейт се срещнаха с момчетата от One Direction
Уилям и Кейт се срещнаха с момчетата от One Direction / Guliver/Getty Images

Херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин се срещнаха с момчетата от световноизвестната група One Direction на годишното представление на Кралското вариете, състояло се в лондонския театър "Паладиум", пише в. "Дейли експрес".

За младата кралска двойка това е първата поява на събитието. По традиция на представлението присъства действащият монарх, който може да посочи свой представител. През последните години кралица Елизабет се редува с престолонаследника принц Чарлз. Очаква се в бъдеще херцозите на Кеймбридж по-често да се появяват в Кралската ложа, редувайки се с принца на Уелс и отменяйки Нейно величество, която през 2015 г. ще стане на 89 години.

Бременната с второто си дете херцогиня на Кеймбридж Катрин сияеше в черна дантелена рокля на Даян фон Фюрстенберг. По-късно любимецът на тийнейджърките Хари Стайлс от One Direction сподели пред репортери, че е поздравил кралските особи за "коремчето" и допълни, че Кейт не му се е сторила "наедряла".

Уилям и Кейт се срещнаха с момчетата от One Direction
netinfo
Лиъм Пейн не скри, че никога не е бил по-изнервен в живота си, отколкото при срещата си с херцозите на Кеймбридж. Изпълнителят е разговарял за бъдещите концертни планове на One Direction с принц Уилям, който му е споделил, че следи онлайн успеха на групата.

Луис Томлинсън призна, че е "сгафил" и е нарушил протокола, обръщайки се към височайшите особи "свойски", вместо с титлите им.

След срещата си с херцозите на Кеймбридж One Direction излязоха на сцената на театър "Паладиум". На гала представлението със свои изпълнения се представиха още певицата ветеран Бет Мидлър, Ели Голдинг, която пя на сватбата на Уилям и Кейт през 2011 г., любимецът на покойната принцеса Даяна - фронтменът на Simply Red Мик Хъкнъл, Ед Шийран, Деми Ловато и момчешката група McBusted.

Източник: БТА