Удо Диркшнайдер обещава най-доброто от Accept и хитове на U.D.O. в Каварна
Удо Диркшнайдер обещава най-доброто от Accept и хитове на U.D.O. в Каварна / netinfo

Емблематичният Удо Диркшнайдер, вокалист и основател на легендарните U.D.O. и Accept се закани в типичния си стил, че ще “стъпче” феновете в Каварна. Бандата, която ще посрещне Нова година в родната Рок столица, ще забие най-доброто от репертоара на двете групи, както и избрани парчета от последния, 14-ти албум на U.D.O. – „Mastercutor”.

За концерта в Каварна, бандата ще бъде в пълния си състав, като ще пристигне от три различни точки на Европа. Удо Диркшнайдер ще пътува от Дюселдорф с по-голямaта част от екипа. Китаристът Игор Джианола и барабанистът Франческо Джовино, ще пътуват от Милано. Дълъг път ще измине и Фити Уайнхолд, който идва чак от Ибиза, и със сигурност ще привнесе екзотична нотка в баса, в Новогодишната нощ. Интересното е, че освен като басист, този път той се изявява и в ролята на продуцент на албума „Mastercutor”.

На 31-ви декември в Каварна, ще бъдат и иконите на българския рок – група „Сигнал”, които тази година честват 30 години на сцената. Вечните им хитове ще изпратят старата и посрещнат новата година – там, където тя настъпва най-рано, най-шумно и запомнящо се.