Търсач на извънземни откри Елвис Пресли на Марс
Търсач на извънземни откри Елвис Пресли на Марс / Guliver/Getty Images

Любителите на теорията, че Елвис Пресли е жив, вероятно ще зарадват да научат, че докато НАСА прави история с откритието на вода на Марс, търсач на извънземни е намерил Краля на рока на Червената планета, пише в. "Дейли експрес".

На Марс има солена вода, твърди НАСА (ВИДЕО)

Търсачът на извънземни Скот Си Уоринг от САЩ, редактор на UFO Sightings Daily, редовно преглежда снимки от марсохода "Кюриосити" на НАСА в търсене на извънземен живот.

Как би изглеждал животът на Марс (ВИДЕО)

На сайта си Уоринг гордо е публикувал съобщението, че е открил извънземна фигура, която гледа от възвишение в посока към марсохода. Търсачът не крие, че първоначално не е разпознал Краля на рока в изображението.

Как залязва Слънцето на Марс (ВИДЕО)

"Хора, открих тази фигура на снимка от "Кюриосити". Отначало сметнах, че това просто е поредната ми извънземна находка, но когато увеличих снимката път пъти, установих, че фигурата напомня на човек, изправен на два крака. След още по-внимателно взиране установих, че това не е просто извънземна фигура, а поразително подобие на Елвис Пресли с прочутия му перчем и екстравагантния му бял сценичен костюм", разказва Скот Си Уоринг.

Търсачът на извънземни допълва, че това е десетата фигура, която открива за последните три години, но от НАСА са пренебрегнали всичките му находки.

Източник: БТА