Туркиня родила близнаци от различни бащи
Туркиня родила близнаци от различни бащи / снимка: БГНЕС

Туркиня родила близнаци, за които след ДНК-тест било доказано, че са от различни бащи, съобщава местният печат. Преди време майката пристигнала от беден район на Югоизточна Турция в Истанбул, където се влюбила в женен мъж, но поради невъзможността да поддържа извънбрачната връзка се омъжила за друг.

Въпреки това тя продължила да поддържа сексуални връзки и с двамата. Случило се така, че в един и същ ден преспала и със съпруга си, и с любовника си. В резултат - родила близнаци. Случаят е още от 2006 г., припомня местния печат.

Докато децата растели, законният съпруг забелязал, че едното от тях никак не прилича на него, и тайно от съпругата си направил ДНК-тест, който показал, че то не е негово, пише БГНЕС. При бракоразводния процес съдията присъдил на съпруга попечителството върху неговото дете, а другото било поето от социалните служби. Жената пък била изпратена да живее в дом за самотни майки. Двамата й любими мъже получили заповед да не се доближават до нея поради опасност от отмъщение. Според лекари подобен случай е възможен веднъж на един милион.