Тръгна ли принц Хари по стъпките на брат си Уилям?
Тръгна ли принц Хари по стъпките на брат си Уилям? / снимка: Gulliver/Getty Images

Въпросът, който задава в. „Дейли Мейл” е тръгна ли британският принц Хари по стъпките на брат си Уилям. Причината - принцът ще води гаджето си Кресида Бонас на сафари в Ботствана.

Хари посети Луанда, столицата на Ангола, където участва в отбелязването на 25-та годишнина от призива на майка си лейди Даяна за борба срещу пехотните мини. От „Мейл” научили, че след Ангола принцът ще се присъедини към Кресида и други приятели в Ботсвана за едноседмична ваканция. Изданието припомня, че през октомври 2010 г. принц Уилям е паднал на едно коляно и е поискал ръката на Кейт Мидълтън, бъдещата херцогиня на Кеймбридж, на верандата на усамотена вила по време на пътуване в Кения.

Най-сериозната връзка на принц Хари - с Челси Дейви, се разпадна, тъй като според слуховете младата дама не можела да издържи на напрежението да бъде непрекъснато в светлината на прожекторите като свързана с кралското семейство, пише БГНЕС. Познати на Кресида твърдят, че принц Хари искал връзката им да се развива естествено и че двамата са решили времето да покаже ще се обвържат ли трайно в един момент.