шеф Виктор Ангелов
шеф Виктор Ангелов / NOVA / Красена Ангелова
Звездите ще вибрират на една честота в Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA
Новата седмица носи със себе си и нови трусове в кухнята на Hell’s Kitchen. След поредицата разочароващи представяния на сините и червените, довели до отстраняването на цели четирима от техните редици, днес шеф Виктор Ангелов ще извади тайното си оръжие и всичко в Кухнята на Ада ще започне отначало. В Hell’s Kitchen ще влязат четирима нови готвачи с много опит, готови да объркат плановете на останалите.

Hells Kitchen
NOVA

Отборът на Златните се завръща на бойното поле, за да запази своята позитивна серия от великолепни резултати. Днешните изпитания ще поставят бившия войник Гатьо и неговите кулинарни гладиатори в множество комични и абсурдни ситуации, а сексоложката Наталия Кобилкина ще остави шеф Ангелов в абсолютен ступор, споделяйки някои горещи детайли от своя личен живот.

Hells Kitchen
NOVA

Ще успеят ли Златните да продължат триумфалната си серия или някой от тях ще напусне Hell’s Kitchen завинаги? Как ще бъдат приети новите попълнения при червените и сините?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня