Трогателно приятелство между зайче и пиленца (ВИДЕО/СНИМКИ)
Трогателно приятелство между зайче и пиленца (ВИДЕО/СНИМКИ) / ThinkStock/Getty Images

Трогателни кадри, запечатани от американка, показват как две пиленца се гушат в зайкиня, мислейки я за своя майка, пише в. "Дейли експрес". Видеото и фотографиите са заснети от 30-годишната Линдзи Бонис, която ръководи малка ферма в района на Кларк Съмит, щата Пенсилвания.

Дружбата между питбул и патенце трогна интернет (СНИМКИ/ВИДЕО)

Умилителните кадри показват как едно от пиленцата се сгушва в зайкинята на име Тюлип, докато второто успява да се покатери на гърба й. С поведението си двете птичи бебета събуждат майчиния инстинкт на зайката и тя ги приютява под пухкавото си тяло.

Are you my momma?!

Видеоклип, публикуван от Lindsey Bonnice (@livesweetphotography) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Линдзи Бонис споделя, че е искала да разбере как представители на два различни животински вида ще взаимодействат помежду си. По думите й резултат е бил удивителен.

Thank you to everyone who helped with naming our new animal page! @riggstownroad came up with the winning name @sweetcritterloves ! Follow us over there for lots more daily fuz cuteness!!

Снимка, публикувана от Lindsey Bonnice (@livesweetphotography) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Чудех се как ще се държат пиленца и зайче, ако ги събера на едно място. Изобщо не очакват от тях да общуват по толкова сладък начин. Мислех, че просто ще се разбягат. Много скоро след като ги събрах, пиленцата започнаха да се гушат в Тюлип, явно смятайки я за своя майка. Всеки път, когато някое от тях се гушкаше в нея, зайката ги подушваше и ги приютяваше под пухкавото си тяло. Смятам, че тя просто беше любопитна, но изглежда с поведението си пиленцата успяха да събудят майчиния й инстинкт", разказва Линдзи Бонис, цитирана от БТА.

These babies are on the blog today looking all cute to help get your week started!

Снимка, публикувана от Lindsey Bonnice (@livesweetphotography) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST