Нова година, нов месец, нов късмет, нови възможности. Януари се свърза със студ и сняг, но истината е, че именно този месец може да се окаже много късметлийски за някои от вас.

Дали през новия месец късметът ще бъде на ваша страна? И в коя област животът ви ще тържествува? Звездите се казали своята дума и през настоящия месец някои зодии ще бъдат малко по-щастливи и успешни от другите. Вижте зодиите, които ще имат най-много късмет през януари в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Риби 

През януари ще бъдете затрупани с внимание от срещуположния пол, което значи само едно - ще ви върви в любовта и късметът е на ваша страна в любовните отношения, независимо дали имате или си търсите партньор.

флирт
iStock/Getty Images

Везни

Кариерата е много важна за вас и този месец ще можете да докажете точно на какво сте способни. Ще жънете успех след успех на работното място, а още по-хубавото е, че трудът ви ще бъде признат, оценен и възнаграден.

Зодиите, за които 2020 година ще бъде незабравима (ВИДЕО)

Лъв

Януари ще бъде изпълнен с много положителни емоции и може да се каже, че Лъвовете ще са най-късметлийската зодия, защото наистина ще им върви с почти всяко начинание, с което се захванат. Бъдете смели през януари и съдбата ще ви се отплати подобаващо.

щастие
iStock/Getty Images


Каква ще бъде годината на Металния плъх според китайския хороскоп? (ВИДЕО)
Edna.bg