Три звездни бебета в българския шоубизнес тази есен
Три звездни бебета в българския шоубизнес тази есен / БГНЕС, Нова тв

Три от най-популярните представителки на българския шоубизнес очакват бебета тази година. И трите дами - актрисата и модел Диляна Попова, певицата Лора Караджова и риалити звездата Златка Димитрова, ще се сдобият с наследници тази есен.

Диляна Попова е бременна от актьора Асен Блатечки, който наскоро се раздели с половинката си Катерина Горанова. Той вече има 14-годишна дъщеричка, кръстена на майка си. Асен и Диляна се сближиха по време на снимките на сериала "Стъклен дом", в който Блатечки играеше ролята на „добрия злодей" Чарли, а Диляна се превъплъти в образа на Албена - сестрата на главната героиня Боряна Касабова.

През април певицата Лора Караджова обяви в ефира на ТВ7, че е бременна. Изпълнителката чака бебе от половинката си Валентин Славов, който е родом от Варна. По думите на Караджова бебето е дълго чакано и планирано. Родителите на блондинката били много щастливи от новината. "Браво, моето момиче", били думите на баща ѝ - вокалистът на "Сигнал" Данчо Караджов.

"Много исках да стана майка. Вероятно всяка жена, когато навърши 30 години и все още няма дете, а харесва и работата си, започва да премисля тези неща - дали може да отложи още малко този момент, дали няма да стане прекалено късно, дали ще се справи. Време ми е, на 31 съм. И сега мисля, че е дошъл точният момент за това, което ми се случва. Не сме го планирали, но както обичам да казвам - в живота няма нищо случайно. Всъщност наистина няма нищо по-хубаво от това и съм много щастлива", разказа Лора Караджова.

Лора и Валентин се запознават покрай общата им страст - екстремните спортове. И двамата карат ски и сноуборд. Стават по-близки миналата година, вече живеят заедно. Той е с 4 години по-малък от певицата - през юни ще навърши 28 години.

Плеймейтката Златка Димитрова също е бременна. Риалити звездата чака момче от приятеля си Миро, което ще се появи на бял свят през октомври. Златка разкри, че бебето е планирано, а хубавата новина научила през февруари. Двойката обаче я пазела в тайна през първите месеци от суеверие.