Три вида секс без обвързване
Три вида секс без обвързване / снимка: Impact Press Group

Търсите ли секс без обвързване? Някои го правят поради липса на време за сериозна връзка, а други, за да лекуват сърцето си от някоя стара рана. Каквото и да говорят психолозите, всеки търси обич и нежност, било то само за една нощ.

Случайните сексуални връзки често са осъждани от обществото. Най-важното е да знаете ясно какво вършите и да осъзнавате, че такива отношения не са за цял живот, пише БГНЕС. Има три вида секс без обвързване:

Случаен. Обикновено става като неочакван завършек на вечерта. Жената иска, мъжът не отказва, а на сутринта казва сбогом и се връща към нормалния си живот. Случайният секс не е планиран предварително, уверяват любителите на този тип връзки.

Спонтанен, но преднамерен. Този вид необвързващ секс се различава от предишния по това, че тук жената съзнателно търси мъж за една нощ. Нощни клубове, ресторанти, обикаля всички социални събития, където да намери удоволствието с непознат.

Съзнателен и за по-дълго време. Особеното при този вид необвързващ секс, е, че двамата партньори поддържат дълготрайна, но само сексуална връзка. Партньорите са постоянни, но не изискват един от друг вярност. Такива двойки не ходят на кино или ресторанти, за тях е нужен само хубав секс и нищо повече.