Миловидната Тейлър Суифт се оказа доста скандална и манипулативна. Това се отнася не само за бурния й личен живот, а и за кариерата й. Ето 5 кавги между Тейлър Суифт и други знаменитости:

1. Тейлър Суифт и Кание Уест

Враждата между изпълнителите започна на сцената на музикалните награди на MTV. Кание прекъсна речта на Суифт, която спечели в категория „Най-добър видеоклип“ и заяви, че Бионсе е заслужавала повече наградата. Но това е нищо в сравнение с песента Famous, в която Уест заявява по груб начин, че той е направил Тейлър известна.

Луд скандал между Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашиян

2. Тейлър Суифт и Кейти Пери

Двете приятелки бяха доста близки, но се скараха заради работа. Трима от танцьорите на Суифт отказаха да участват в турнето й, за да участват в турнето на Пери. Оттогава двете не спират да си го връщат, чрез текстовете и заглавията на песните си. На всичкото отгоре, Тейлър върна музиката си в Spotify в същия ден, когато Кейти пусна новия си албум, макар и докрай да твърдеше, че принципите й противоречат с тези на стрийминг услугата.

Кейти Пери и Тейлър Суифт
Guliver/Getty Images

3. Тейлър Суифт и Зейн Малик

Решението й да не пуска музиката си в Spotify, защото не е съгласна с политиката му, беше причината за леката й вражда със Зейн Малик. Той даде пример с Майли Сайръс, пишейки, че тя прави всичко за феновете си, а не за парите. Това разгневи тогавашният приятел на Тейлър, Калвин Харис, който написа, че ако Зейн не разбира какво означава да си успешен артист, няма правото да споменава името на Тейлър.

4. Тейлър Суифт и Ники Минаж

През 2015 Ники Минаж остана разочарована от номинациите на MTV за видео на годината. В социалните мрежи тя написа, че е трудно за изпълнителите, които са цветнокожи и с не толкова перфектни форми, които не пеят поп музика, да успеят да спечелят. Победител в категорията беше Тейлър Суифт и естествено тя си помисли, че написаното от Минаж се отнася за нея, обвинявайки я, че настройва жените една срещу друга.

5. Тейлър Суифт и Деми Ловато

Случаят с американската певица Кеша, която обвини продуцента си д-р Люк в сексуално посегателство и морален тормоз, се превърна в ябълката на раздора между Тейлър Суифт и Деми Ловато. Съдът отреди на Кеша да продължи договора си с продуцента, което разгневи много жени, включително и Деми Ловато. Певицата написа в социалните мрежи, че би се нарекла феминист, за да започне да се застъпва за правата на жените. Тейлър не веднъж е казвала, че е феминистка, но в случая на Кеша, тя просто й дари $250 000. Това скара двете певици.

Тейлър Суифт
Guliver/Getty Images

И още:

Кейти Пери изпрати маслинова клонка на Тейлър Суифт (СНИМКИ)

Умопомрачителна и лъчезарна: Тейлър Суифт (СНИМКИ)

Тейлър Суифт и Кание Уест се скараха заради новата му песен

Това ли е краят на една дълга звездна вражда?

Кание Уест пусна скандален клип с голи знаменитости (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook