Славка Калчева и вечната “Бяла роза” донесоха втора победа на певеца
Поредна вълнуваща неделна вечер в любимото шоу за имитации “Като две капки вода” зарадва зрителите на NOVA. Деветият лайв на най-забавното шоу в българския ефир започна със специална изненада - Алфредо Торес вдигна настроението в залата, влизайки в образа на обичания български певец Васил Найденов. След него девет безупречни изпълнения в най-различни жанрове представиха участниците на сцената на шоуто, а журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки, Веселин Маринов и Асен Блатечки отново имаше трудната задача да оцени техните превъплъщения.

Безупречната имитация на Тома в образа на Славка Калчева успя да донесе втора победа на певеца. Той усвои характерния ѝ тембър с песента “Бяла роза”, на която танцьорите от школа “Нашенци” извиха хоро, заедно с публиката в залата. “Няма как да не стана на крака пред Тома! Ти можеш да изпееш всичко и всеки път го доказваш. Благодаря ти за тази вечер!”, сподели самата Славка Калчева след блестящото му изпълнение.

В началото на вечерта водачът във временното класиране Владо Михайлов изправи журито и цялата публика в залата на крака в образа на рок идола Джон Бон Джоуви. “Беше уникално! Не мога да си представя по-добра имитация на Бон Джоуви от това, което видях”, развълнуван бе Веселин Маринов след изпълнението на “Blaze of glory”. Още три рок звезди осветиха най-гледаното българско шоу - Христо Гърбов запя като легендата Мик Джагър, Кали смени жанра като Ейми Лий от “Evanescence”, което заслужи възхищението на Фънки, а Дара разтърси сцената с парчето “Rollin’” като фронтмена на “Limp Bizkit” - Фред Дърст.

Керана слезе от асансьора като Тина Търнър, а публиката в залата аплодира на крака енергичното изпълнение на “Proud Mary”. “Това безспорно беше най-доброто ти изпълнение до сега! Страхотно!”, впечатлен бе Веселин Маринов. Яна Маринова се превъплъти в американската сензация Келис и запя хита “Milkshake”, а Христо Петков затанцува като поп дивата Бионсе. За доброто настроение в неделната вечер се погрижиха и победителите от миналата седмица Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които слязоха по стълбите като Криско и Слави Трифонов, а от първия ред в публиката ги наблюдаваше самият Криско. “Слави и Криско са изключително характерни образи. Тези двама души са вложили толкова много труд. Евала, страхотни бяхте!”, коментира имитацията им Фънки.

В края на вечерта Бутонът на късмета изненада участниците с нови 9 образа, които ще представят следващата неделя, когато Христо Петков ще бъде “Молец”, Христо Гърбов ще обуе обувките на DARA, Яна ще бъде в кожата на Марк Антъни, дуетът Димо и Ралица ще запеят като Ерос Рамацоти и Шер, Кали ще е Dr. Dre, прожекторите ще осветят Дара като Chanel, Керана ще трябва да е Лили Иванова, Владо ще се превъплъти в Долорес от “The Cranberries”, а Тома ще влезе в образа на Тина Търнър.


Гледайте „Като две капки вода“ на 7 май от 20:00 часа по NOVA и следете нашите страници във Facebook, Instgram и TikTok.