Том Харди
Том Харди / / Gulliver/Getty Images
Шарлот Райли, съпругата на актьора Том Харди, е родила второто им дете миналия месец, съобщи Контактмюзик.
 
Бебето приличало много на актьора. Според неназовани източници то се казва Форест, като героя от филма "Форест Гъмп".

Том Харди е награден с Ордена на Британската империя
 
Двамата вече имат момиченце на три години. Том Харди има и син Луис от предишна връзка.
 
Том Харди е казвал, че няма по-трудна работа от родителството, нито пък по-важна. Преди да се роди второто им дете, Том Харди и съпругата му се преместиха да живеят в спокоен район в покрайнините на британската столица. В старата им къща в югозападен Лондон ги тормозеше почитателка на актьора.
 
"Том харесва новия си живот в провинцията и разхожда кучето си всяка сутрин. Това място изглежда идеално, за да отгледат с Шарлот новото си бебе" - каза преди време човек от обкръжението му.
 
Шарлот Райли също е актриса. Тя и Том Харди се запознаха на снимачната площадка на минисериала "Брулени хълмове" през 2009 г. и участваха заедно в сериала "Остри козирки". Брак сключиха преди четири години.
 
Том Харди е казвал, че с Шарлот се стараят да не се откъсват един от друг повече от три седмици. Заради професията им понякога това е трудно, защото ангажиментите им може да са на противоположни страни на земята. Той също благодари на съпругата си, че подкрепя кариерата му и като актриса проявява повече разбиране.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА