Има връзки, на които им трябва време, за да "узреят". Там нещата започват бавно, развиват се бавно, на партньорите им трябва време, за да се привържат един към друг и да заявят връзката си. 

Но има и други връзки, в които сякаш просто двамата винаги са били заедно и няма нужда от дълго време, за да се осмисли връзката им. Такава по всичко личи е и любовта между певицата Тита и ММА боеза Недко Николов.
 


За връзката между двамата се заговори още в края на месец юли, когато стана ясно, че певицата е прекратила предишната си. Едва през септември обаче Тита се показа и за пред Instagram последователите си с Недко. Малко преди това пък намекна, че около нея има много новости, без да ги назовава конкретно.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar) на


През есента родни таблоиди излязоха със заглавия, че Тита и Недко са заживяли заедно. Апартаментът им бил в София, а двамата се радвали на любовта си. Е, ние нямаме информация дали двамата делят един покрив, но последното е видимо. Двамата не спират да показват близостта си. Вижте още в канала "Опасни връзки" във vbox7.

В story Тита публикува и кратко видео, от което се вижда, че двамата са някъде по морето и се радват на споделените моменти заедно. Те в момента със сигурност са и повече, тъй като много областни градове затвориха дискотеките и нощните клубове и на практика участията на Тита са се стопили.

Припомняме ви, че последователите на Тита не одобряват много-много връзката ѝ с ММА боеца и затова певицата заключва коментарите под снимките с него - тоест феновете ѝ не могат да ги коментират. Е, такъв проблем няма при Недко и той с радост качва общите им снимки, а неговите приятели се радват на любовта им.