Битка на неповторими гласове и оригинални образи постави начало на новия сезон
Седми сезон на „Като две капки вода“ постави начало с уникални гласове и автентични образи. Наградата на първия лайф бе грабната от ТИТА, която влезе в образа на Кристина Агилера с много танци и необходимата за Candyman доза суинг. „Благодаря за възможността да бъда на тази сцена. Много хора само мечтаят да бъдат тук! Изненадана съм от победата“, заяви певицата, която е най-младият участник в шоуто. 
 
Вечерта беше открита от Мария Илиева, която се превърна в Анастейша с един големите хитове на 2000-та – I’m outta love.
 
„Шоуто има нужда от такава огромна звезда като теб“, заяви продуцентът на шоуто Маги Халваджиян, който прегърна певицата след изпълнението.
 

Публиката изгуби контрол с Папи Ханс и едноименното парче на Миро, докато самият изпълнител аплодираше от първите редове.

 

Легендата на рока Лени Кравиц беше представена от Дичо, който поздрави и българските жени, променяйки парчето American woman.

 

„Деси е великолепна певица от класа!“, заяви Мими Николова, която се срещна с изпълнителката преди изпълнението на „Замълчи, замълчи“. Малко по-късно Деси пренесе публика и жури в атмосферата на култовия български филм „Любимец 13“.
 

Усилията на Милко Калайджиев пребориха орнаментиката в гласа му за образа на Тото Котуньо. Малко преди шоуто големият български певец се раздели с мустаците, които са задължителен елемент от визията му.

Петя Буюклиева получи на свой ред комплимент от журито за изключително представяне на зрялата Тина Търнър.

 

Следващата седмица Дичо ще запее в образа на R Kelly, а Петя Буюклиева ще бъде член на групата Трамвай № 5.
 
Към емблематична група ще се присъедини и Папи Ханс, който ще се включи в Backstreet Boys. Деси Добрева получи песен на ABBA, а Мария Илиева ще се преобрази в Софи Маринова. Милко Калайджиев ще влезе в обувките на Алла Пугачова, а Стефан Илчев получи образа на Мадона. Победителката за вечерта ТИТА ще застане начело на Rainbow.